Kronológia

A Heavy Metal stílus több mint 40 éves múltra tekinthet vissza, és ez mindennél jobban bizonyítja életképességét és nem múló értékeit. Számtalan alműfaja és hihetetlen változatossága a garancia arra, hogy még sokáig fog felcsendülni jellegzetes, markáns hangja, mely olyannyira különbözik minden más stílustól. Ebben a részben minden régi és új rajongó találhat valami érdekeset, olyan információkat is, amikkel tovább bővítheti tudásszomját szeretett műfajáról, és kedvet kaphat újabb zenekarok megismerésére. A cél az, hogy egy lineáris, történelmi időszalaghoz hasonlóan mutassa be a műfaj történetét.

Így áttekinthetőbb, jobban értelmezhetőbb lesz az elmúlt évtizedek rengeteg történése, a metal változásai és a zenekarok szinte áttekinthetetlen vásári kavalkádja. Egy fiatal rajongó, mikor belép ebbe a világba, talán meg is ijed a zenekarok végtelen sokaságától, a lemezek állandóan hömpölygő áradatától, és találva magának néhány kedvencet, már nem ássa bele magát jobban a Heavy Metal nagy könyvtárába, melynek falai a távoli sötétbe vesznek. Pedig azoknál a távoli falaknál is érdekes dolgok találhatóak.

A "Kronológia" fejezet némi bevezetőt, útmutatót nyújt a nagy metal könyvtár megértéséhez, használatához. Több mint 40 év felgyülemlett ismeretanyaga van megosztva azzal akit érdekel és elolvassa ezt a részt. Itt az idő hát, hogy elkezdődjön a nagy utazás. Induljunk a kezdetektől.

Értékelés: 
Még nincs értékelve
Az üres rész kitöltése.